topbar

Yritys

VAN-palvelut Oy tekee LVI- ja sähköurakointia, sekä öljypoltinasennuksia ja huoltoa pääasiallisesti Pohjois-Savon alueella. Vuonna 2020 työllistämme vakituisesti 10 asentajaa varkaudesta/ympäryskunnista ja näiden lisäksi pyrimme tukemaan nuorten koulutusta työharjoittelupaikkojen muodossa.

 

 

 

LVI-urakointi

Asuinrakennusten ja teollisuuden LVI-asennukset huolellisesti ja kustannustehokkaasti. Asennuksiin käytettävät LVI-tarvikkeet ovat laadukkaita ja käytössä hyväksi havaittuja, varmasti kilpailukykyisin hinnoin!

Sähköurakointi

Sähköasennukset S2-pätevyydellä.

Pystymme hoitamaan myös LVI-töiden vaatimat sähköasennukset itse, joten aikataulutus on joustavaa. Saman katon alta löytyvät palvelut jättävät turhan soittelun ja laskujen pyörittelyn pois, sekä parantavat töiden sujuvuutta huomattavasti.

IV-nuohoukset

Muistathan, että IV-kanavatkin pitää puhdistaa säännöllisesti hyvän sisäilman takaamiseksi? Nuohoamme teollisuuden, asuinrakennusten, sekä julkisten kiinteistöjen kanavat ammattitaidolla. Kunnolliset harjat ja riittävän tehokas alipaineistus suodattimineen takaavat puhtaan lopputuloksen ja pitävät työnaikaisen pölyn kurissa.

Öljypoltinhuolto ja asennus

Öljylämmityksen säännöllinen huoltaminen maksaa itsensä taatusti takaisin. Puhdas palaminen säästää sekä ympäristöä, että lompakkoa. Varaathan poltinhuollon hyvissä ajoin ennen lämmityskauden alkua, näin varmistat polttimen virheettömän toiminnan kun pakkaset yllättävät.